Βαθμολογία

Το… ποδαρικό της ΑΕΛ και οι προβλέψεις του Κούγια

Επιμέλεια: Θανάσης Μπίκας

Το athleticlarissa.gr ήταν στα γραφεία της Football League στην Αθήνα και σας δίνει εικόνα από την διαδικασία της κλήρωσης για τα play off και για τα play out του πρωταθλήματος.

Με απαρτία πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στα γραφεία της Football League με τους εκπρόσωπους όλων των ομάδων να δείχνουν ότι «καίγονται» τόσο για την άνοδο, όσο και για τον υποβιβασμό από την δεύτερη κατηγορία.

Για λογαριασμό της ΑΕΛ στην κλήρωση παρευρέθηκε ο σύμβουλος του Βαγγέλη Πλεξίδα, Κώστας Πολύδωρος, ο οποίος έκανε και ποδαρικό στην διαδικασία μετά από αίτημα του προέδρου της διοργανώτριας αρχής, Σπύρου Καλογιάννη.

Το athleticlarissa κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την κλήρωση ενώ εν συνεχεία  απέσπασε δηλώσεις από τον εκπρόσωπο της ΑΕΛ, αλλά και από τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια, που μίλησε για το πρώτο ματς με την ΑΕΛ στη Πάτρα, ενώ να σημειωθεί ότι ήταν αυτός που τράβηξε το μπαλάκι που έγραφε «Λάρισα».

Κώστας Πολύδωρος: «Στόχος μας πάντα να είμαστε ψηλά»

«Ως εκπρόσωπος του Βαγγέλη Πλεξίδα που δεν μπόρεσε να παραστεί στη διαδικασία, αλλά και της ίδιας της ομάδας θα ήθελα να εκφράσω την αισιοδοξία μου για το πρόγραμμα. Πιστεύω ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όμως η ΑΕΛ θα πρέπει να σταθεί αντάξια της ιστορίας της, να κοιτάξει κατάματα όλους τους αντιπάλους κι όλοι εμείς συσπειρωμένοι να απολαύσουμε αυτή την διαδικασία των πλέι οφ».

Αλέξης Κούγιας: «Τουλάχιστον ισοδύναμη η ΑΕΛ»

«Σίγουρα πρόκειται για μια δύσκολη πρεμιέρα απέναντι σε μια τουλάχιστον ισοδύναμη ομάδα, όπως η ΑΕΛ. Αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε μια καλή πορεία στα πλέι οφ και ελπίζουμε και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διεξαχθούν μυθικά παιχνίδια».

Να σημειωθεί ότι σε αυτά τα ειδικά ματς θα γίνονται αντιντόπινγκ κοντρόλ σε οκτώ ποδοσφαιριστές (τέσσερις από κάθε ομάδα), ενώ όποια ομάδα ζητήσει η ίδια αντιντόπινγκ κοντρόλ τότε θα πληρώνει το ποσό των 3000 ευρώ.

Επίσης, λίγο πριν το τέλος της συνεδρίασης ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας, έκανε αίτημα για να χρησιμοποιούν οι διαιτητές αφρούς, όπως στην πρώτη κατηγορία. Το αίτημα αποδέχθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι και δεν είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί στα επόμενα παιχνίδια.

Τέλος, ολιγόλεπτο τετ α τετ είχε ο σύμβουλος του Βαγγέλη Πλεξίδα με τον Αλέξη Κούγια που συζήτησαν τα διαδικαστικά για την φιλοξενία της ΑΕΛ στην Πάτρα.