Βαθμολογία

Την Τρίτη ξεχρεώνει!

Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις για τη ρύθμιση των 100 δόσεων στον ΠΑΟΚ, καθώς θα έχει προηγηθεί η Γ.Σ. του συλλόγου μία ημέρα νωρίτερα. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Γεωργιάδης. 

Άλλη μία σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στο θέμα των 100 δόσεων προς το Δημόσιο για τον ΠΑΟΚ, καθώς χθες το πρωί το Υπουργείο Οικονομικών – μετά την ενεργοποίηση του TaxisNET – προχώρησε στην ενημέρωσε με σχετική εγκύκλιο τις κατά τόπους ΔΟΥ για τις λεπτομέρειες και έδωσε διευκρινήσεις επί του θέματος.

Οι Θεσσαλονικείς πήραν στα χέρια τους τη σχετική εγκύκλιο, την οποία και μελέτησαν για να είναι απόλυτα έτοιμοι όταν φτάσει η στιγμή της καταβολής των περίπου 10 εκατ. ευρώ (όσο φαίνεται πως είναι το αρχικό κεφάλαιο στο χρέος της ΠΑΕ).

Ωστόσο, οι όποιες εξελίξεις αναμένονται την Τρίτη, όταν και θα έχει προηγηθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, και ο «Δικέφαλος του βορρά» θα κάνει αίτηση για εισαγωγή στο νόμο των 100 δόσεων.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας θα ασχοληθούν και με το θέμα απόσυρσης της ΠΑΕ από τις 43 υποθέσεις χρεών που εκκρεμούν στα δικαστήρια, προκειμένου να εξασφαλιστεί το συντομότερο δυνατό το απαλλακτικό χαρτί, το οποίο θα χρειαστεί στην αίτηση που θα υποβάλει η εταιρεία κατά πάσα πιθανότητα την ίδια ημέρα.

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Γεωργιάδης

Το Σάββατο ήταν στην Κέρκυρα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για τον αγώνα με την τοπική ομάδα, την Κυριακή έκανε την προπόνηση και στη συνέχεια βρέθηκε στην Αθήνα για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ και χθες πήγε στη Βέροια για να δει τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει αναλάβει ο ίδιος πλήρως την παρακολούθηση των ομάδων που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ώστε να έχει προσωπική άποψη και να ξέρει από πρώτο χέρι τι θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Παράλληλα, οι περισσότεροι παίκτες που μιλούν τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή τους, αφού έχει καταφέρει να αλλάξει πολύ την εικόνα της ομάδας.