Βαθμολογία

Παναχαϊκή: «Εν ψυχρώ εκβιασμός»

Με ανακοίνωση που υπογράφουν οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της Παναχαϊκής, εξαπολύεται επίθεση στον ΠΣΑΠ, αλλά και στους Σταύρο Βαγγελόπουλο και Κώστα Κιάσσο, κάνοντας λόγο για εκβιασμό. Στην ανακοίνωση αφήνονται υπονοούμενα στον Κιάσσο, τον οποίο κατονομάζουν ως ''γιατρό''. Αναλυτικά:

''ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

1. Προς όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης,

2. Προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή,

3. Προς τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ Γκιρτζίκη,

4. Προς τον πρόεδρο της Football League κ. Καλογιάννη,

5. Προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου.

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και το υπαλληλικό προσωπικό της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή καταγγέλλουμε την Διοίκηση του ΠΣΑΠ και τους πρώην συμπαίκτες Κιάσσο και Βαγγελόπουλο γιατί με ένα εν ψυχρώ εκβιασμό που έγινε στα γραφεία της Football League και με την απειλή του αποκλεισμού της Π.Α.Ε. στην οποία εργαζόμαστε και απέσπασαν 35000,00€ περισσότερα χρήματα από αυτά που εργάστηκαν οι πρώην συμπαίκτες μας Κιάσσος και Βαγγελόπουλος.

Οι Κιάσσος και Βαγγελόπουλος δικαιούντω να εισπράξουν και οι δύο μαζί 20000,00€ και τα οποία είχαν συμφωνήσει και με την παρέμβαση του ΠΣΑΠ και με τον εκβιασμό του αποκλεισμού της ομάδας μας από τα Play-off αποπειράθηκαν να μας οδηγήσουν στην ανεργία για να εισπράξουν χρήματα που δεν εργάσθηκαν.

Οι Κιάσσος και Βαγγελόπουλος οι οποίοι έτσι όπως εξελίχθηκαν τα γεγονότα θα εισπράξουν διπλά χρήματα φέτος (και από τις ομάδες τους και από την Παναχαϊκή χωρίς να εργάζονται στην Παναχαϊκή) και άφησαν εμάς και τις οικογένειες μας που εργαζόμαστε στην Παναχαϊκή χωρίς χρήματα.

Καταγγέλλουμε ιδιαίτερα τον πρώην συμπαίκτη μας Κιάσσο, ο οποίος είναι μέλος του ΠΣΑΠ και δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτός και ο Βαγγελόπουλος και το Δ.Σ. του ΠΣΑΠ έκαναν αυτόν τον στυγνό εκβιασμό υπέρ άλλων ομάδων.

Τον Κιάσσο τον επονομαζόμενο και γιατρό τον καλούμε να σταματήσει τις δηλώσεις και να εξηγήσει, γιατί σταμάτησε την εργασία του με την Παναχαϊκή στην οποία εργάστηκε φέτος ένα μήνα σαν εργοφυσιολόγος.

Όσον αφορά την διοίκηση του ΠΣΑΠ ό,τι αποπειράθηκε να κάνει στην Παναχαϊκή και σε εμάς να το κάνει και για τις άλλες δύο ομάδες που συμμετέχουν στα Play-off και οφείλουν εκαντοντάδες χιλιάδες ευρώ σε παίκτες και προπονητές».

Με εκτίμηση

Οι προπονητές

Σπανός Δημήτριος

Σωτηρόπουλος Κωνσταντίνος

Φουσέκης Γεώργιος

Παρασκευόπουλος Γεράσιμος

Οι ποδοσφαιριστές

ASIGBA MARK

GATIAGA CHEIKH

HOXHALLI GERTIN

ΑΛΛΑ ΑΛΜΠΙ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΗΜΙΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΚΑΡΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΟΡΕΤΑ ΓΙΟΑΝ

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΑΦΑΗΛ

ΜΑΡΟΥΚΑΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΔΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

ΤΡΙΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΦΟΥΡΛΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΧΑΡΤΣΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΧΥΣΑ ΑΝΤΡΕΑ

Το υπαλληλικό προσωπικό

ΛΙΑΡΟΜΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΑΤΣΗΣ ΑΗΔΟΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ».