Βαθμολογία

«Την Κυριακή θα έχουμε αγώνες Football League»

Ο πρόεδρος του Πιερικού και αντιπρόεδρος της Λίγκας, Κώστας Παπαδόπουλος, τόνισε πως την Τρίτη 21 Απριλίου 2015 στις 15:00 θα γίνει η κλήρωση των play off και play out της Football League, που θα ξεκινήσουν την προσεχή Κυριακή 26 Απριλίου 2015, μιλώντας στον Arena FM.

Αναλυτικά ο Κώστας Παπαδόπουλος ενόψει  play off και play out:
«Νομίζω πως σήμερα θα τελειώσουν οι διαδικασίες, αύριο θα γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας και στις 15:00 θα γίνει η κλήρωση για τα πλέι – οφ και τα πλέι – άουτ. Την Κυριακή θα έχουμε παιχνίδια».

Για τις ώρες των αγώνων: 
«Τα ματς στα πλέι άουτ θα γίνονται την ίδια ώρα και θα είναι επιλεγμένα και τηλεοπτικά ενώ τα πλέι οφ δεν ξέρουμε αν θα γίνονται ταυτόχρονα αλλά θα είναι όλα τηλεοπτικά».

Για το θέμα της Παναχαϊκής: 
«Νομίζω πως θα τακτοποιηθούν όλα. Οι κανόνες πρέπει να τηρούνται αλλά με βάση την αίσθηση που έχω δεν υπάρχει πρόβλημα με τις ενστάσεις και όλες οι ομάδες θα παίξουν κανονικά. Δεν εμποδίζει η ανάκληση της εγγυητικής την συμμετοχή της ομάδας. Η κύρωση είναι οικονομική και δεν έχει να κάνει με αποβολή της ομάδας. Ότι θέμα έχει η Παναχαϊκή θα το αντιμετωπίσει. Δόθηκε ένας αγώνας και είναι δίκαιο να συνεχίσουν όλες οι ομάδες».

Για τους διαιτητές των play off και play out
«Θα έχουμε αξιολογημένες διαιτησίες. Αύριο θα γίνει μια συζήτηση και θα ξεκαθαρίσει το θέμα».