Βαθμολογία

Ελαμπντελαουί: «Θέλουμε νταμπλ»

Χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος ανήκει στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών, που κατέκτησαν τον πρώτο τους τίτλο με τους «ερυθρολεύκους». Ο Νορβηγός αμυντικός, που εξέφρασε την επιθυμία του για νταμπλ, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό μετά το τέλος του κυριακάτικου (19/4) αγώνα με τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, είναι ο πρώτος μου τίτλος και είμαι ευτυχισμένος. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, με αρκετά δύσκολα παιχνίδια αλλά τελειώνει πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό», ενώ για το τι θα κρατούσε την φετινή χρονιά, είπε: «Θα κράταγα πολλές στιγμές. Αλλά αυτό που θα ξεχώριζα ήταν το UEFA Champions League και τις δύο μεγάλες νίκες με Ατλέτικο και Γιουβέντους. Είναι οι στιγμές που κρατάω περισσότερο».

Στη συνέχεια ο 23χρονος άσος τόνισε: «Ο τίτλος είναι αφιερωμένος στους φιλάθλους που μας στάθηκαν και θέλουμε να είναι χαρούμενοι», και συμπλήρωσε: «Θέλουμε να πάρουμε το κύπελλο. Έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια μπροστά μας στο Κύπελλο, για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν θετικά».