Βαθμολογία

«Θέλει Κόκε ο Μουρίνιο»!

Στις εξέδρες του «La Rosaleda» για την αναμέτρηση της Μάλαγα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, βρέθηκε ο Αθλητικός Διευθυντής της Τσέλσι, Μάικλ Εμενάλο, με την «AS» να αποκαλύπτει πως οι «μπλε» έχουν στο στόχαστρό τους τον Ισπανό άσο των «ροχιμπλάνκος», Κόκε. Στη μεταγραφική λίστα του Ζοσέ Μουρίνιο ενόψει καλοκαιριού βρίσκεται ο Κόκε.

Ο Μάικλ Εμενάλο, Αθλητικός Διευθυντής της Τσέλσι, ταξίδεψε στην Ισπανία και παρακολούθησε από κοντά το Μάλαγα – Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας στραμμένο το βλέμμα του στην περίπτωση του 23χρονου άσου.

Όπως αναφέρει η «AS», οι «μερένχες» δεν επιθυμούν την παραχώρηση του παίκτη, εκτός και αν το ζητήσει ο ίδιος. Παράλληλα ωστόσο δεν αναμένεται να μπουν σε οποιαδήποτε συζήτηση, αν η εκάστοτε πρόταση δεν αγγίζει τα 60 εκ. ευρώ.

Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει παράλληλα πως οι «μπλε» είναι πολύ πιθανό εκτός από χρήματα, να προσφέρουν και ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Φελίπε Λουίς. Ο πρώην άσος της Ατλέτικο ήταν βασικός στην ισπανική ομάδα, την ώρα που στο Λονδίνο, ο Μουρίνιο προτιμάει στον δεξιοπόδαρο Αθπιλικουέτα στη θέση του αριστερού μπακ.