Βαθμολογία

Βενγκέρ: «Ήμασταν και τυχεροί στον ημιτελικό»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχτηκε ότι η Άρσεναλ στάθηκε τυχερή στον περασμένο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Ρέντινγκ, εστιάζοντας στη λάθος εκτίμηση του αντίπαλου τερματοφύλακα που χάρισε τελικά την πρόκριση στους "κανονιέρηδες".

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλά οργανωμένη, σκληρή, αποφασισμένη να κερδίσει και δυνατή στον αγωνιστικό χώρο, Ρέντινγκ. Το ήθελαν πάρα πολύ.

Ήταν πρόθυμοι να πεθάνουν στο χορτάρι για να πάνε στον τελικό και πρέπει να τους συγχαρούμε για την προσπάθεια που έκαναν» δήλωσε αρχικά ο Αλσατός και συνέχισε:

«Στο τέλος ήμασταν λίγο τυχεροί γιατί ο τερματοφύλακάς τους έκανε λάθος. Όμως τους κράτησε μέσα στο παιχνίδι καθ’ όλη τη διάρκειά του. Αυτό που έλειπε από εμάς ήταν η καλή τελική προσπάθεια, αλλά γενικά ήμασταν καλοί.

Δεν νομίζω ότι κατεβάσαμε απόδοση μετά το γκολ που δεχθήκαμε, αλλά μετά το ημίχρονο δεν μπήκαμε στο γήπεδο με την ίδια ένταση. Αρχίσαμε να υποφέρουμε και το πληρώσαμε.

Πλέον επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι μας. Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για τον τελικό. Αυτό το παιχνίδι θα είναι 50-50. Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε στην διάθεσή μας όλους τους παίκτες μας».