Βαθμολογία

«Ήμασταν κακοί σε ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι»

Ο Μπρένταν Ρότζερς παραδέχθηκε την κατωτερότητα της Λίβερπουλ στον ημιτελικό κόντρα στην Άστον Βίλα, λέγοντας πως η ομάδα του δεν έδειξε την ίδια θέληση με αυτή του Τιμ Σέργουντ, την οποία και συνεχάρη για το επίτευγμά της. «Η ακύρωση του γκολ του Μπαλοτέλι ήταν μια πάρα πολύ κακή απόφαση. Ο βοηθός ήταν στην ευθεία και έπρεπε να δει πως ο Μάριο καλυπτόταν καθαρά.

Ο Τζέραρντ είδε την κεφαλιά του να απομακρύνεται πάνω στην γραμμή, αλλά γενικά ήμασταν πολύ παθητικοί. Πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε σωστά τις καταστάσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Υπήρξαν μεγάλα παιχνίδια που το κάναμε, και άλλα στα οποία δεν το κάναμε. Είναι αναγκαίο να έχουμε την προσοχή μας στα παιχνίδια μας. Εάν το κάνουμε θα έρθουν και οι νίκες. Σήμερα δεν ήμασταν στο κατάλληλο επίπεδο.

Πλέον πρέπει να παλέψουμε για την τετράδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι υποχρέωσή μας σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο να το κάνουμε. Ήμασταν απογοητευτικοί. Η Βίλα ήταν πολύ καλύτερη από εμάς. Για κάποιον λόγο ήμασταν νευρικοί, Ίσως όταν θες κάτι πάρα πολύ να επηρεάζει το κεφάλι σου. Δεν δείξαμε καθόλου ενέργεια, για μια ομάδα που την έχει άφθονη. Είναι απογοητευτικό που δεν δείξαμε θέληση σε ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι. Η Βίλα το έκανε. Είχε ενέργεια στο χορτάρι και έπαιζε με πολύ περισσότερη ελευθερία» σχολίασε ο Βορειοϊρλανδός.