Βαθμολογία

«Πάλεψα για να μην πάει ο Ρούνεϊ στην Τσέλσι»

Ο Ντέιβιντ Μόγιες παραδέχθηκε πως το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Γουέιν Ρούνεϊ ήταν υπαρκτό και πως μάλιστα πάλεψε για να κρατήσει τον Άγγλο επιθετικό στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού οι δύο πλευρές βρισκόταν κοντά σε συμφωνία!  

Μπορεί ο Σκωτσέζος να έφυγε σαν κυνηγημένος από  το «Ολντ Τράφορντ», ωστόσο οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» θα πρέπει να του χρωστούν ευγνωμοσύνη για την παρουσία του αρχηγού τους με τα χρώματα του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται πως ο Μόγιες ήταν αυτός που ανέδειξε τον Ρούνεϊ στην Έβερτον, καθώς επίσης πως οι σχέσεις τους είχαν περάσει από χίλια κύματα για να αποκατασταθούν λίγο πριν οι δυο τους συνυπάρξουν στην Γιουνάιτεντ.

«Κοιτάω τον Γουέιν Ρούνεϊ. Του έδωσα την ευκαιρία να κάνει το επαγγελματικό ντεμπούτο του στα 16 και τώρα είναι πολύ κοντά στο να σπάσει όλα τα ρεκόρ σκοραρίσματος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που θα μπορούσε να φύγει από την Γιουνάιτεντ. Πάντα όμως ένιωθα ότι είναι ο καλύτερος Βρετανός παίκτης αυτή τη στιγμή. Όποτε και να παίζει είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και, το πιο σημαντικό, σκοράρει.

Είμαι ενθουσιασμένος για τον Γουέιν γιατί η Τσέλσι ήταν κοντά στο να τον πάρει. Ο Ζοσέ ενδιαφερόταν αλλά εμείς δεν θέλαμε να κάνουμε συμφωνία. Έπρεπε να παλέψω για να σιγουρευτώ πως θα μείνει. Η Γιουνάιτεντ επρόκειτο να προχωρήσει μπροστά» σχολίασε ο κόουτς της Ρεάλ Σοσιεδάδ.