Βαθμολογία

Του χάλασε τα σχέδια

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε ο Πανιώνιος απέναντι στον Σ.Σ. Ραψάνης, ο οποίος πλέον υποχώρησε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, έπειτα κι από την νίκη του Χειμαδίου.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν ο στο 40ο λεπτό, Γεράσιμος Κίτσας, κέρδισε τον Βασίλη Σδούγκα και έκανε το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Δέκα λεπτά από την αρχή του δευτέρου μέρους, ο Παϊτέρης, κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του, όταν σημείωσε το 2-0, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, είχαν κάποιες ευκαιρίες για γκολ, με τους Κούμε και Τζέβρι Σινάν να μην βρίσκουν ωστόσο δίχτυα.

Πανιώνιος(Αποστόλης Κορομηλάς): Κίτσας Ι., Γκόλτσιος(46’ Ελιζόπουλος), Στρατής Ν., Κανής, Βασιλείου Παν., Σκέντζας Β., Κίτσας Γερ.(65’ Κίτσας Παν., λ.τ.), Δημόπουλος, Παϊτέρης(75’ Σκέντζας Η.), Κίτσας Γ., Στρατής Χ.

Σ.Σ. Ραψάνης(Αλέκος Μπατσαράς):  Σδούγκας, Γκαραγκούνης Δ., Γκιώνης, Σαχπατζίδης, Τσούλκας, Σινάνι Κ., Ντιντής, Κουτσάκης, Γκαραγκούνης Ντ., Κούμε, Σινάν Τζ.(62′ Μπούρος).

Διαιτητής: Κορέστης Βοηθοί: Γκρέτσης, Τσιαπλές.

Γιώργος Μητσιούλης