Βαθμολογία

Πεντάρα για τον Βρυότοπο

Ο Βρυότοπος πήρε ένα σχετικά εύκολο τρίποντο απέναντι στην Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου που παρατάχθηκε με βασικές ελλείψεις (5-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 25’ ο Βόραδας με πλασέ μέσα στην περιοχή έκανε το 1-0. Στο 40’ ο Μπιζιώτας με σουτ μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στο γάμα και έκανε το 2-0. Στο 50’ ο Ψύρας με πλασέ μέσα στην περιοχή το 3-0, στο 55’ ωραία ασίστ του Κανάκη, ο Γκαμπέτας το σουτ οριζόντιο δοκάρι και μέσα (4-0).

Στο 81’ μείωσαν οι φιλοξενούμενοι με τον Λιμπίκη Α. που πήρε την μπάλα από το κέντρο, την έστειλε στο γάμα και έκανε το 4-1. Στο 90’ ο Παππάς έδωσε ωραία πάσα στον Σπυρόπουλο και αυτός με σουτ έκανε το τελικό 5-1.

Βρυότοπος (Μανώλης Γαραζανάκης): Μάνος, Νταλακούρας, Λιάκος, Γκαμπέτας, Γκαμέτσας, Κανάκης, Τσιρόπουλος, Μπιζιώτας (46’ Σπυρόπουλος), Ψύρρας (80’ Παππάς), Βόραδας, Δεληχρήστος (61’ Καραδήμος).

Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου (Στέφανος Μπόρας): Γιαννάκος Α., Μήσιος, Λέτσιος Γ., Παναγιώτου (53’ Λυμπίκης Α.), Χατζής, Βαλιάκος Μ., Παπάς, Μπρέλλας, Μητούλας, Γραμμένος Α., Γεωργάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσανούδης, Ντούρμα, Νάκας.