Βαθμολογία

Με αμείωτο ρυθμό για το πρωτάθλημα

Ακόμα μια νίκη πήρε ο Όλυμπος Γόννων, που κέρδισε με σκορ 3-0 τα Πλατανούλια και παρέμεινε στην πρώτη θέση του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, πηγαίνοντας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 43ο λεπτό, όταν ο Καναβούρας έκανε το 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, στο 52’ ο Τσιαπλές σημείωσε το 2-0, ενώ στο 59’ ο Ριζούλης είχε και δοκάρι. Το τελικό 3-0, διαμόρφωσε στο 60ο λεπτό ο Καναβούρας, πετυχαίνοντας παράλληλα και δεύτερο προσωπικό τέρμα.

Τέλος, να σημειωθεί πως οι Γόννοι, εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων Κωστίμπα, που τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ τα Πλατανούλια πέτυχαν ένα τέρμα με τον Γιώργο Ματράκη, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα.

Όλυμπος Γόννων(Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης(73’ Κανταρίνος Αντ.), Μάντζιαρης Νικ., Γραβάνης, Τσιαπλές,, Μαργκεκάι, Τσούγιας, Ντόι, Ντόντος(78’ Πραγκαφίλης), Καλούσης, Καναβούρας(65’ Μάντζιαρης Στεφ.), Ριζούλης.

Ηρακλής Πλατανουλίων(Γιάννης Νίκας): Ζαμπόγιας Ι., Ματράκης Κ., Καρκαντζιάς, Κουκουβάγιας, Παπαλέξης(46′ Μπαντής), Νότας, Κωστίμπας(22′ Μητούλας, λ.τ.), Ζαμπόγιας Θ., Τσάτσος, Άλμπαν, Ματράκης Γ.

Διαιτητής: Ζαχαρός Βοηθοί: Μάνος, Σκέτος.

Γιώργος Μητσιούλης