Βαθμολογία

«Ατρόμητο» το Δασοχώρι!

Ο Ατρόμητος Δασοχωρίου είχε την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά, χαμένες ευκαιρίες με τους Ακριβόπουλο, Κουτσογιάννη και Δαμασιώτη και δύο γκολ (2-0) απέναντι στην Ελασσόνα 2013.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 30’ μοναδική ευκαιρία για τον Κουτσογιάννη που βρέθηκε τετ α τετ με τον Κουκούλη και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 35’ ο Παλάντζας με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0, ύστερα από σέντρα του Ακριβόπουλου (το γκολ το αφιερώνει ο σκόρερ στον αδικοχαμένο Θανάση Γκάτη που ήταν συμμαθητές).

Στο 41’ ο Ακριβόπουλος με ατομική ενέργεια έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι στο 67’ και στο 75’ είχαν με τον Μπαντή και τον Θώμο δύο σουτ που πήγαν άουτ και στο 80’ είχε δοκάρι ο Θώμος. Το ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο Δασοχωρίου έκανε ο νεαρός (14,5) Καραπατσακίδης και άφησε καλές εντυπώσεις.

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Μιχάλης Μαλαμάς): Παπανικολάου, Τσέτσιλας, Βάϊος (62’ Καραπατσακίδης), Φραγκογκούλας, Μαντζαφλάρας, Ζαμπούλης, Σαχίνι (70’ Κουκουλόπουλους), Κουτσογιάννης, Δαμασιώτης (82’ Καπάϊ), Ακριβόπουλος, Παλάντζας.

Ελασσόνα 2013 (Χρήστος Γκαλίτσιος): Κουκούλης, Παπακυριάκος, Μίχης, Καλπαντίδης, Γκαραβέλης, Μπούτλας, Σερμετζίδης, Γεωργούλας, Θώμος, Γιώτσας (65’ Μπαντής), Δρυστέλλας (73’ Κοντελίδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Γουδουλάκης, Τσιρογιάννης, Παπαχατζής.