Βαθμολογία

Ισοπαλία σε βαρύ κλίμα

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Κεραυνό Δένδρων και Ιπποκράτη. Το παιχνίδι, διεξήχθη σε βαρύ κλίμα, λόγω της πρόσφατης απώλειας του 21χρονου ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Θανάση Γκάτη.

Στο πρώτο μέρος, δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο, με εξαίρεση ένα δοκάρι των φιλοξενούμενων στο 25ο λεπτό με τον Μικερτζή, ενώ ευκαιρίες έχασαν και οι Κουτσιμάνης και Φραχόλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ιπποκράτης άνοιξε το σκορ στο 51ο λεπτό, όταν ο Κουτσιμάνης βρήκε τον Φραχόλι, που σημείωσε το 0-1. Παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Κατσιαβριά στο 85ο λεπτό, με το 1-1 να παραμένει μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια, εις ένδειξη πένθους προς τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή των Δένδρων, Θανάση Γκάτη. Η ομάδα του Ιπποκράτη δε, προσέφερε ανθοδέσμη στην ομάδα των Δένδρων, για τον προαναφερθέντα λόγο και η διοίκηση των Δένδρων ευχαριστεί την ομάδα της Λάρισας.

Κεραυνός Δένδρων(Χρήστος Τασούλας-Φάνης Μπαντραλέξης): Κωστόπουλος, Γκανάτσιος(50’ Μπαλογιάννης), Καλαμάς, Τασιούλας, Ζιόγκος, Γκάτης, Γκαντρής, Τσιάτας, Μπακού(65’ Κατσιαβριάς), Τσούτσος, Μαργαρίτης(70’ Τσένης).

Ιπποκράτης(Γιάννης Εμμανουήλ): Βλητσάκης, Τσουμάνης, Τζαναμέτης, Κουμαντζέλης, Τσιόγκας, Κιούσης(72’ Νταμπαλέτσιος), Φραχόλι(87’ Καλόγηρος), Μικερτζής, Ροκούδης(90’ Γκαντούνας), Γκιόσι, Κουτσιμάνης.

Διαιτητής: Τσιτσιρίκας Βοηθοί: Γούλας, Μακρής.

Γιώργος Μητσιούλης