Βαθμολογία

(Χ)ορταστικό ματς

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Όλυμπο Καρυάς και Θύελλα Ελάτειας, για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, σε ένα παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον από βαθμολογικής άποψης, μιας και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την σωτηρία τους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό, όταν ο Χρήστος Δάσσιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό, ο Σδράγκας ισοφάρισε για την Ελάτεια σε 1-1, ενώ λίγο αργότερα, η Καρυά είχε και δοκάρι, με τον Χρήστο Δάσσιο. Δοκάρι όμως είχε και η Ελάτεια, στο 78’ έπειτα από φάουλ του Σολωμού, ο οποίος αποβλήθηκε δυο λεπτά αργότερα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 85’ η Θύελλα, έκανε την ανατροπή, όταν πέρασε μπροστά στο σκορ, με τον Γιώργο Κίτσιο του Θεοδώρου, που σημείωσε το 1-2.

Παρ’ όλα αυτά, η Καρυά κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Γρηγόρης Δάσσιος έκανε το 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Όλυμπος Καρυάς(Χρήστος Δάσσιος-Γιάννης Καραγκόγκος): Καρακώστας, Δάσσιος Γ., Δάσσιος Ορ., Δάσσιος Χρ., Δάσσιος Κ.(55’ Δάσσιος Γρ.), Στεργιούλας, Καβαρατζής Ελ., Καραγκόγκος, Μανούσιος, Αλεξόπουλος Αχ., Αλεξόπουλος Στ.

Θύελλα Ελάτειας(Νίκος Στογιάννης): Ρωμάνος, Σολωμός, Γουγουλιάς, Στογιάννης, Πιτσιάβας Κ.(50’ Βούλγαρης), Πιτσιάβας Ευ., Κίτσιος Γ. του Θ., Κίτσιος Γ. του Κ., Πάσχος, Χατζής(70’ Ζάρρας), Σδράγκας.

Διαιτητής: Καραμούστος Βοηθοί: Μπάρκας, Κόκκας.

Γιώργος Μητσιούλης