Βαθμολογία

Πρωταθλητές και με τη βούλα οι Αμπελόκηποι!

Μετά από μία εντυπωσιακή χρονιά, οι Αμπελόκηποι επιστρέφουν στην Α1’ ΕΠΣΛ αφού την Κυριακή στέφθηκαν και τυπικά πρωταθλητές, κερδίζοντας με σκορ 0-3 τον Ελευθεριακό.

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους φιλοξενούμενους αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες με Τσέκε Ενέα, Μπαμπατζιά και Ντελαρόζα. Τα γκολ πέτυχαν στο 40’ ο Μπαμπατζιάς με καταπληκτικό σουτ έκανε το 0-1. Στο 65’ ο Ποντίκας με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-2 και στο 80’ με ατομική προσπάθεια του Ντελαρόζα ο Τριτάρης έκανε το 0-3.

Για τους γηπεδούχους στο 20’ και στο 30’ ο Θάνος είχε καλό σουτ όμως πήγε άουτ. Πέντε λεπτά μετά ο Γκαραβέλης Β. είχε την ίδια ατυχία. Στο 50’ ο Ελευθεριακός κέρδισε πέναλτι με τον Θάνο εκτελεστείς ήταν ο ίδιος, όμως ο Μπονόμι (16 ετών) που έκανε το ντεμπούτο του εξουδετέρωσε το πέναλτι. Στο 73’ ο Ελευθεριακός είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Θάνο.

* Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες αφιερώνουν το πρωτάθλημα στον Δημήτρη Μόρα με ευχές για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή ξανά στην ομάδα!

Ελευθεριακός (Ηλίας Αποστολάρας): Δεληγιάννης, Παπαχρήστος, Ζαφειρούλης, Πικούλης, Αποστολάρας, Δάλλας, Γκαραβέλης Β., Γκαραβέλης Θ., Θάνος, Φώλιας, Χατζηνίκος.

Αμπελόκηποι (Άκης Ταυλαρίδης): Μπονόμι, Τσιόγκας, Τσάκε Εργκές. (70’ Μαυροδήμος), Κουσιάς (65’ Γούτος), Ποντίκας (80’ Δούκας), Δόνος, Μπαμπατζιάς, Ποτόσογλου, Ντελαρόζα, Τσάκε Ενέα, Τριτάρης Β.

Διαιτητική τριπλέτα: Σουλιώτης, Αθανασούλας, Μπούτος.

Βάσω Γκατζούλη