Βαθμολογία

Νίκησε και πέρασε στην δεύτερη θέση

Εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-3 πήρε το Χειμάδι, μέσα στην Μελία, για τον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και εκμεταλλευόμενο την ήττα του Σ.Σ. Ραψάνης, πέρασε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Γιώργος Καραντώνης με πλασέ άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 0-1, ενώ στο 23’ ο 15χρονος Σταύρος Λίταινας με πλασέ σημείωσε το 0-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου, ενώ στο 40’ ο Μιχάλης Λίταινας, είχε και δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς στο 48’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αβδουλάς, για εξύβριση της επόπτριας. Το τελικό 0-3, διαμόρφωσε ο Βασίλης Τσαγκούλης στο 60ο λεπτό του αγώνα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Μελία πέτυχε τέρμα με τον Μητσιάκο, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε, ενώ οι γηπεδούχοι, έχουν και αρκετά παράπονα από την διαιτησία.

Μελία(Νίκος Καψούρης): Τζήμας, Νταλαμπύρας, Κολοβός, Ράντζας, Αβδουλάς, Κόγιος, Αγγελακόπουλος, Χατζόπουλος, Παπαγεωργίου, Μητσιάκος, Ρακιντζόγλου.

Ολυμπιακός Χειμαδίου(Θανάσης Κολονιώτης): Γεωργάκας, Νούσιος Γ. του Β., Καραντώνης Λ.(38’ Τσαγκούλης Β.), Παλικάρης, Τόπης, Γκοργκόλης(23’ Σεβδαλής, λ.τ.), Καραντώνης Γ., Μπλάνας, Λίταινας Μ., Λίταινας Α., Λίταινας Σ.(63’ Νούσιος Δ.).

Διαιτητής: Δρυστέλλας Βοηθοί: Τσακνάκη, Κουμάρογλου.

Γιώργος Μητσιούλης