Βαθμολογία

Απομακρύνεται το Καλαμάκι

Νίκη με σκορ 3-1 πήρε ο Π.Α.Ο. Καλαμακίου, για τον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, απέναντι στον Τοξότη Λάρισας και άρχισε να απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ με το «καλημέρα», όταν στο 1ο λεπτό, ο Κώστας Σφέτσος, έστρωσε την μπάλα για τον Αλέκο Σφέτσο και αυτός έκανε το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην αρχή του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό, ο Γρηγόρης Καράτζιος έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Αλέκο Σφέτσο, που πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα, σημειώνοντας το 2-0. Η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε να μειώσει στο 65ο λεπτό, με τον Γκουντάρα που έκανε το 2-1, όμως τρία λεπτά αργότερα, το Καλαμάκι πέτυχε κι άλλο τέρμα, όταν έπειτα από σέντρα του Κωσταρέλου, ο Γρηγόρης Καράτζιος με διπλή προσπάθεια, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Π.Α.Ο. Καλαμακίου(Στέλιος Λιώρας): Συράκης, Κολοβός Νικ., Τζαβέλας, Νταμήτρος, Καλόγηρος, Παπακανάκης Κ.(75’ Κολοβός Αστ.), Φλαμούρ, Καράτζιος Γρ.(70’ Χρηστόπουλος), Κωσταρέλος, Σφέτσος Αλ., Σφέτσος Κ.

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Δήμου, Κορομηλάς, Σαπουνάς, Νταναβάρας(78’ Πλατσάς), Τάκε, Δημητρόφ, Τσέλας, Τσούτσος, Ράπτης(57’ Γκουντάρας).

Διαιτητής: Κουρδής Βοηθοί: Γκόγκος, Τέγος.

Γιώργος Μητσιούλης