Βαθμολογία

«Ανάσανε» ο Δωτιέας!

Ο Δωτιέας Αγιάς βγήκε νικητής στον πρώτο από τους πέντε τελικούς που έχει μπροστά του για την παραμονή του στην Γ’ Εθνική αφού επικράτησε με σκορ 2-0 του Μακροχωρίου.

Στο 9' φάουλ κερδισμένο από τον Τσατσαλίδη. Εκτελεί ο Ουέλινγκτον στον Τσατσαλίδη, ο δεύτερος σουτάρει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Μακροχωρίου. Στο 20’ ο Τσατσαλίδης μπροστά από το τέρμα στη δεξιά γωνία του Κύρου και το 1-0. Στο 40’ ο Κουβελάς μετά από πάσα του Τσατσαλίδη θα κάνει το 2-0.

Στο 68'φαουλ εκτελεί ο Αθανασιάδης μακριά από την εστία. Στο 69' τετ α τετ του Ουέλινγκτον με τον Κύρου με τον δεύτερο να αποκρούει. Στο 72 σουτ του Λούγκου από πλάγια θέση η μπάλα περνάει άουτ. Στο 76 σουτ έξω από την περιοχή ο Κατσίκης λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Δωτιέας Αγιάς (Μίλτος Ζιάκας): Σταυράκης, Λάϊος, Μπαρούτας, Πετρουζέλης, Κοκκίνης, Δημολιός, Τσατσαλίδης (55’ Κράββαρης), Ντακούλας, Κουβελάς, Ουέλινγκτον (66’ Λούγκος), Κατσίκης (77’ Γκίκα).

Μακροχώρι: Κύρου, Κωτσόπουλος, Καραγιάννης, Αθανασιάδης, Μπλούκας, Τάνης, Κωνσταντάκος, Αργυρόπουλος, Πατσιαβούρας, Γεωργιάδης, Ζαχαριουδάκης.