Βαθμολογία

Στον «πάγο» Φλεριβάλ και Ρίστοβιτς

«Ορισμένοι δείχνουν ότι δεν έχουν καταλάβει ότι παίζουν στην ΑΕΛ. Και το σίγουρο είναι και το λέω με κάθε ειλικρίνεια πως δεν πρόκειται να τους ξαναχρησιμοποιήσω, ούτε σε φιλικό!». Αυτές ήταν οι δηλώσεις του τεχνικού Σούλη Παπαδόπουλου μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στο Αιγίνιο με αντίπαλο τον Αιγινιακό που έχασε με το βαρύ 4-1.

Η λαρισινή ομάδα για μια αγωνιστική ώρα είχε μια πολύ καλή εικόνα αλλά μόλις άρχισε τις αλλαγές επήλθε αγωνιστική κατάρρευση. Και ο προπονητής δεν άντεξε αφού βλέπει ότι ορισμένοι παίκτες ή δεν δουλεύουν καλά ή δείχνουν αδιάφοροι γι’ αυτό μάλλον δεν θα τους υπολογίζει καθόλου στη διάρκεια των πλέι οφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο που θα μπούνε στον… «πάγο» είναι ο Φλεριβάλ με τον Ρίστοβιτς που δύσκολο θα χρησιμοποιηθούν από τον Σούλη Παπαδόπουλο, καθώς μέχρι τώρα η απόδοσή τους δεν έχει ικανοποιήσει κανέναν.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο προπονητής για να δυναμώσει τις προπονήσεις αρχίζει και επιλέγει παίκτες από την ομάδα νέων. Ήδη ένας παίκτης έχει ενσωματωθεί και θα ακολουθήσουν τρεις ακόμα σε μια προσπάθεια να γίνει πιο δυνατή η ομάδα. Άλλωστε η ομάδα νέων θα πρέπει να αποτελέσει κάποια στιγμή βάση για την ΑΕΛ ώστε να μην φέρνει γυρολόγους δαπανώντας υπερβολικά χρήματα (μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι πληρώνονται και ενοίκια σπιτιού αλλά και διατροφή).

Πηγή: Ελευθερία