Βαθμολογία

Τριήμερο φιλικών στη Θεσσαλονίκη

Ο Α.Σ. Μύτικας Λάρισας ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με το τμήμα παμπαίδων του, για την πραγματοποίηση σειράς φιλικών παιχνιδιών με ομάδες της πόλης.

Η αποστολή απαρτιζόταν από 17 παιδιά του τμήματος παμπαίδων με προπονητή τον Σωτήρη Γκόβαρη, τον αρχηγό της και αντιπρόεδρο Μπάμπη Σαμουλαδά και τη γεν. γραμματέα Αννέτα Γεωργοσούλη.

Τα παιδιά αφιέρωσαν τους αγώνες στον φίλο και συμπαίκτη τους Φίλιππο, που είχε την ατυχία να τραυματιστεί κατά τη διάρκεια αγώνα την παραμονή του ταξιδιού και να μη μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή.

Ο Άρης, το Πανόραμα, ο Ναύαρχος Βότσης και ο Αστέρας Πλαγιαρίου μας υποδέχτηκαν και μας φιλοξένησαν με περίσσεια ευγένεια και χαρά και τους ευχαριστούμε θερμά.

Είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και μπροστά στη φανέλα του Νίκου Γκάλη (το εσωτερικό θα έχουν την επόμενη φορά τη χαρά να το δουν, μιας και δε μας επετράπη η είσοδος λόγω προπόνησης της ανδρικής του Άρη).

 Ήταν μοναδική εμπειρία για τα παιδιά της αποστολής, γιατί εκτός από τα πράγματα που κέρδισαν στο αγωνιστικό κομμάτι, γνώρισαν την έννοια της “αποστολής ομάδας” με τους κανόνες και τους περιορισμούς, αλλά και με τις χαρές και τα πειράγματα, δέθηκαν περισσότερο μεταξύ τους, αλλά και έκαναν νέες γνωριμίες με τους αθλητές των σωματείων που μας φιλοξένησαν. Ευχαριστούμε και πάλι θερμά τις ομάδες που μας υποδέχτηκαν και θα χαρούμε να συναντηθούμε εκ νέου στη Λάρισα.