Βαθμολογία

Στο μυαλό του Σέργουντ η πώληση Μπεντεκέ!

Αποφασισμένος να προβεί στην πώληση του Κριστιάν Μπεντέκε, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φήμες που τον θέλουν να ζητάει την αποχώρησή του από την Άστον Βίλα το ερχόμενο καλοκαίρι, εμφανίστηκε ο Τιμ Σέργουντ. Μπορεί να επιθυμεί την παραμονή του, ωστόσο ο Τιμ Σέργουντ κοιτάει να εξασφαλίσει πρωτίστως το καλό της ομάδας.

Το μέλλον του Κριστιάν Μπεντεκέ στην Άστον Βίλα παραμένει δυσοίωνο, με τον παίκτη να έχει εκφράσει στο παρελθόν σκέψεις για πιθανή αποχώρησή του, κάνοντας το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο τεχνικός των «χωριατών» δεν αναμένεται να σταθεί εμπόδιο στον Βέλγο στράικερ, αποσκοπώντας στο κέρδος από την πώλησή του.

«Δεν θέλουμε να πουλήσουμε τους καλύτερούς μας παίκτες. Επίσης, θέλω παίκτες που θέλουν να παίξουν στον σύλλογο», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Δεν μου έχει εκφράσει την επιθυμία να παίξει αλλού. Εάν το κάνει, τότε θα εξετάσουμε την κατάσταση, αλλά θέλουμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα. Δεν μπορεί να πιέσεις κανέναν παίκτη, ήμουν και εγώ. Ίσως να πάρεις τα λεφτά, επειδή καταλήγεις χωρίς τα λεφτά ή τον παίκτη αν δεν τα πάρεις», επεσήμανε.