Βαθμολογία

(Χ)ωρίς νικητή στην Χάλκη

Ισόπαλοι αναδέχθηκαν Ηρακλής Χάλκης και Αμπελωνιακός με σκορ 1-1. Οι ομάδες μοιράστηκαν τα ημίχρονα και καμία δεν κατάφερε να νικήσει. Στο πρώτο ημίχρονο οι «πρωταθλητές» είχαν την κατοχή και πίεζαν. Έτσι το γκολ ήρθε στο 24’. Ο Γρηγορίου θα εκτελέσει το κόρνερ ο Χαβίλας θα απομακρύνει εκεί που ήταν ο Κούρος ο οποίος με σουτ θα κάνει το 0-1. Στο 28’ ο Γρηγορίου είχε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του αλλά το φάουλ του θα αποκρούσει ο Χαβίλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να σκοράρουν. Πρώτα απείλησαν με τον Παπαδημητρίου με σουτ στο 47’ και τρία λεπτά μετά ο Τζατζάκης θα στείλει την μπάλα στα πόδια των αμυντικών πάνω στην γραμμή. Το γκολ θα έρθει στο 75’ από την συνεργασία των δύο αδερφών. Ο Κουσιώρας Κώστας θα εκτελέσει φάουλ και ο Κουσιώρας Νίκος θα κάνει το τελικό 1-1.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο προπονητής του Αμπελωνιακού Τάκης Παραφέστας χρησιμοποίησε τρείς 15χρονους (Πούλιος, Νταφούλης, Νικολακούλης). Και οι τρείς άφησαν καλές εντυπώσεις.

Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Χαβίλας, Σταμάτης, Πρίφτης, Αλμυρούλης, Γουργιώτης, Παπαδημητρίου, Βογιατζής Χρ., Κουσιώρας Ν., Κουσιώρας Κ., Γούπος, Τζατζάκης.

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Μπραζιτίκος, Τζιαρτζιάνης (68′ λ.τ. Νικολακούλης), Περήφανος, Πρικάκης (88′ Νταφούλης), Χατζούλης, Γρηγορίου, Κούρο, Μπίκος, Τσετιροκλής, Κακαβίτσης (85′ Πούλιος), Κουρούμαλος.

Διαιτητική Τριπλέτα: Καραγιάννης Χρ., Δεληγιάννη Αλ., Νάκας.

Βασίλης Παπαχατζής