Βαθμολογία

Εκκωφαντική νίκη για την Ανθούπολη!

Η Ανθούπολη σημείωσε μια μεγάλη σε έκταση νίκη, αφού επικράτησε με το ευρύ σκορ 4-0 της Αναγέννησης Φαρσάλων.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι ήθελαν το ματς ώστε να ανέβουν στην βαθμολογία και να μην έχουν το… άγχος της παραμονής στο φινάλε της Β’ ΕΠΣΛ. Μπήκαν αποφασισμένοι από τα πρώτα λεπτά και ουσιαστικά από ημίχρονο (το σκορ ήταν 3-0) καθάρισαν το ματς που στην επανάληψη είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Από την άλλη η Αναγέννηση είχε έξι βασικές απουσίες και αυτό της κόστισε αφού δεν μπόρεσε να παρουσιάσει κάτι καλό με αποτέλεσμα στο φινάλε να χάσει δίκαια. Επί της ουσίας αντέδρασε μόνο στο φινάλε όπου είχε δύο ευκαιρίες αλλά ως εκεί.

Στο 3’ κόρνερ του Νίκου, κεφαλιά ο Χατζηρούφας, κακή εκτίμηση από τον τερματοφύλακα και 1-0. Τρία λεπτά μετά ο Παυλίδας εκτέλεσε το φάουλ, κεφαλιά προς τα πίσω ο Τσιβάκας και 2-0.

Στο 26’ ο Σκορδίλης έκανε ωραίο ελιγμό μέσα στην περιοχή και ανέβασε το δείκτη του σκορ με ωραίο πλασέ. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 50’ όταν ο Σκορδίλης έβγαλε τη σέντρα και με σουτ ο Τσιβάκας πέτυχε το κερασάκι στην τούρτα.

Ανθούπολη: Χάμος, Χατζής, Κωτέλης, Κόντης, Ρόκας, Παυλίδης, Νίκου, Παπαγιαννούλης (70’ Παναγούλης), Σκορδίλης (63’ Μακρυνίκας), Χατζηρούφας, Τσιβάκας (58’ Μπάρκας).

Αναγέννηση Φαρσάλων: Πατσουράκος, Κούρο, Μπουλλάρι (46’ Θλιβερός, 51’ λ.τ. Σακκάς), Τσιάμπας, Αλεξίου, Ρούμπας, Θεοχάρης Ι., Μουτκανάς, Τζερεμές, Θεοχάρης Κ., Δημητρόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Κακάνης, Νίκζας.