Βαθμολογία

Νίκη ελπίδας για τους Χαλκιάδες!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων πήρε το τρίποντο στο Δίλοφο, κερδίζοντας τον Μυραϊκό με σκορ 1-3 και ελπίζει να προλάβει το τρένο της παραμονής στην Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Από την άλλη ο Μυραϊκός αν και κέρδισε την περασμένη βδομάδα τον Απόλλων Βρυσίων το Σάββατο δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και έτσι έχασε το ματς.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό ποιοτικά και οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και έτσι σπατάλησαν ότι καλό είχαν κάνει πριν το Πάσχα. Από την άλλη ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν περισσότερο ουσιαστικός, πέτυχε τρία γκολ και στο φινάλε πήρε το τρίποντο που ίσως τον βοηθήσει για την παραμονή του.

Στο 20’ χτύπησε το φάουλ ο Νιαβής, βρήκε η μπάλα στο τοίχος και στη συνέχεια παίκτης του Μυραϊκού στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα πρώτο στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα (0-1).

Στο 65’ ωραία ατομική προσπάθεια του Μαρβαντάϊ Γκένι από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο γάμα την εστίας κάνοντας το 0-2.

Στο 75’ ο Λιόπας εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Καραφέρια και έκανε το 0-3. Στο 85’ από πάσα του Παπαχρήστου, πήρε ο Σπανός, μπήκε στην περιοχή και με σουτ μείωσε σε 1-3. Στο 89’ πολύ καλό σουτ του Μαρβαντάϊ Γκένι εκπληκτική απόκρουση από τον Καραφέρια σε κόρνερ.

Μυραικός (Σάκης Τσάρας): Καραφέριας, Αθανασίου, Βλάνδος, Ζαχαριάς, Καραγιάννης, Κιουράϊ, Σπανός, Μπαντούλης, Χουσενάϊ, Κατσανούλης Αθ. (60’ Χασιώτης), Παπαχρήστος Παν.

Μ.Αλέξ/Ρος Χαλκιάδων (Κώστας Ανυφαντής): Κυριακού, Λαζαρίδης, Ρουμάνης Αντ., Μαρβαντάϊ Γκένι, Νιαβής, Νασιούλας, Παπαϊωάννου, Λιόπας, Ρουμάνης Αν., Ακριβοσούλης, Μητσόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρεντόπουλος, Ακρίβος, Καραμαγκιόλας.