Βαθμολογία

Γκολ και θέαμα στη Τερψιθέα

Ο Μαχητής Τερψιθέας φιλοξένησε την Αστραπή Νέας Πολιτείας για την τελευταία αγωνιστική και ηττήθηκε με 2-3. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά. Έτσι μόλις στο 5ο λεπτό ο Μπάρδας θα κάνει με πλάσε το 0-1 ύστερα από την πάσα του Σουλτούκη. Στο 15’ θα γίνει το 0-2. Ο Μπαντζέλας θα εκτελέσει πέναλτι ο Μόσιαλος θα το αποκρούσει αλλά ο Καλτσάς θα πάρει την επαναφορά και θα σκοράρει.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 25’ με πέναλτι. Σκόρερ ο Μπαλαμώτης. Το σκορ ημιχρόνου θα είναι 1-3 αφού ο Σουλτούκης θα σκοράρει με δυνατό σουτ στο 35’.

Στην επανάληψη η μπάλα πήγαινε «πάνω – κάτω». Οι γηπεδούχοι πίεζαν για να μειώσουν και το κατάφεραν αργά όμως. Συγκεκριμένα στο 89’ ο Τσένος με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το τελικό 2-3.

Μαχητής Τερψιθέας (Γιώργος Καμάκας): Μόσιαλος (46’ Παπαπαρσένος), Ζητούνης (70’ Ταστεμερίδης), Παπαδημητρίου, Τσούτσιας, Τζορμακλιώτης, Ντάλλας, Μπαλαμώτης, Μολάς, Κουρούκας, Καραμπούζης (60’ λ.τ Αγγέλης), Τσένος.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Παπαδημητρίου, Γαρουφαλιάς, Καψιώχας, Μούτσα, Παπαμάνος, Μπατζέλας, Καλτσάς (63’ Τσότσος), Φλώρος (46’ Ψωμολιάς), Σουλτούκης (70’ Κοτρώτσιος), Κυριάκος, Μπάρδας.

Διαιτητική τριπλέτα: Καρδούλας, Τέγος, Μακρής.

Βασίλης Παπαχατζής