Βαθμολογία

Δίκαια ο Σμόλικας

Εύκολο απόγευμα είχε ο Σμόλικας Φαλάνης αφού κέρδισε την Δήμητρα Γιάνουλης με 4-0. Τον «χορό» των γκολ άνοιξε ο Κόκρας με δυνατό σουτ στο «παράθυρο» του Σαρακατσάνη στο 10ο λεπτό κάνοντας έτσι το 1-0. Το 2-0 ήρθε δέκα λεπτά αργότερα.

Ο Πατσής με ωραία ατομική ενέργεια θα βρει τον Μπαρούτα σερβίροντάς τον το 2ο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Νασιάκο στο 14’ όταν το σουτ του βρήκε το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού έμεινε ίδια. Στο 50’ ο Λιούσκας με σουτ έξω απο την περιοχή θα κάνει το 3-0.Το τελικό 4-0 θα γίνει στο 70’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαρούτα.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Γραβάνης, Πατσής, Λιάκος, Σκούπρας (60’ Δουλιάννης), Τσούχας, Γκαμπέτας, Μακώτης, Κόκρας (65’ Γκαραβέλας), Μπαρούτας, Δάσιος (45’ Τανάγιας), Λιούσκας.

Δήμητρα Γιάνουλης (Κώστας Τσιουτσιούμης): Σαρακατσάνης, Νασιάκος, Καλούσης, Μπαμπάλης, Εμμανουήλ, Θώμος (65’ Γκαργκανόπουλος), Καραβασίλης, Μανάκας (83’ Μουνάντερος), Μαντζιαφλάρας, Κοταρέλας (65’ Ναϊμ), Σπανός.

Διαιτητική τριπλέτα: Κομισόπουλος, Δεληγιάννη Ευαγγ., Ντανταλής.

Βασίλης Παπαχατζής