Βαθμολογία

Στηρίζει Στέρλινγκ και Άιμπ ο Ρότζερς

Στο πλευρό των Ραχίμ Στέρλινγκ και Τζόρνταν Άιμπ τάχθηκε ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος στήριξε τους δύο παίκτες του για το θέμα που έχει προκύψει με τις φωτογραφίες που του δείχνουν να κάνουν χρήση ναργιλέ και «αεριού γέλιου».

Οι δύο πιτσιρικάδες των «κόκκινων» έγιναν την περασμένη εβδομάδα πρωτοσέλιδο για μη αγωνιστικούς λόγους, ωστόσο, η Λίβερπουλ τους στηρίζει απόλυτα, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας.

«Έχω ήδη μιλήσει και με τους δύο παίκτες, έχουν πλήρη επίγνωση του τι ακριβώς έχει συμβεί και στη συνέχεια συζητήσαμε μόνο για το ποδόσφαιρο. Είναι και οι δύο νέοι σε ηλικία, αλλά ξέρουν ποιες είναι οι ευθύνες τους. Ο Ραχίμ δεν έκανε κάτι που απαγορεύεται. Έκανε όμως κάτι που μετά από χρόνια θα το θυμάται και θα λέει ότι δεν ήταν και το πιο σοφό πράγμα.

Αλλά για εμένα το σημαντικό είναι να είναι υγιείς, να ευαισθητοποιηθούν για θέματα υγειάς και να συνεχίσει να τους διακρίνει η αίσθηση του επαγγελματισμού. θα γίνουν λάθη, είτε πρόκειται για αυτούς είτε για άλλους νεαρούς παίκτες» ήταν το σχόλιο του Ρότζερς για τους Στέρλινγκ και Άιμπ.