Βαθμολογία

Φιλική ήττα για την ΑΕΛ

Φιλική ήττα με σκορ 4-1 για την ΑΕΛ στο φιλικό παιχνίδι με τον Αιγινιακό στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου την Παρασκευή (17/4) που έγινε με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός των βυσσινί, Σούλης Παπαδόπουλος, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και των play off της Football League απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα αγωνιστεί στα play out της Football League.  Τα γκολ για την ομάδα της Πιερίας πέτυχαν δύο ο Μπονίγια, από ένα Γουέλκαμ και Ρίκκα, ενώ για την ΑΕΛ που προηγήθηκε στο σκορ, ο Μπόγιοβιτς με κεφαλιά.

Αιγινιακός (Άγγελος Διγκόζης): Τόλιος, Κ. Αχαλινόπουλος, Μπερτέν, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Μπονίγια, Πολύζος, Ζούρκος, Φαμπίνιο, Καζάκης, Αντρέ. Έπαιξαν και οι Πέντα και Αραμπατζής.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας, Ελιομάρ, Ν’ Γκεσάν, Μπόγιοβιτς, Γιάντσης. Έπαιξαν και οι: Μπαλασάκης, Σερζίνιο, Πινδώνης, Κρίστοβιτς, Κουρτεσιώτης, Φλεριβάλ, Μουλόπουλος, Παμλίδης.