Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στη συνεδρίαση της 16 Απριλίου 2015

Συνεδρίασε χθες το απόγευμα η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων της 8 Απριλίου 2015, επέβαλλε τις παρακάτω ποινές:

ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΟΜΑΔΑ: Στην ομάδα Α.Ο. Συκέας επέβαλλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της στον αγώνα της 8/4 με αντίπαλο την ομάδα ΠΑΕ Δήμου Πλατυκάμπου.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ:

- Στον εκπρόσωπο της ομάδας Α.Ο. Συκέας κ. Φώτη Κατσιγιάννη επέβαλλε την ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες.

- Στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Απόλλων Λάρισας Β. ΣΚΑΚΟ την ποινή της 1 αγωνιστικής και πρόστιμο 10 ευρώ (αποβλήθηκε για παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας).

- Στον ποδοσφαιριστή της ομάδας ΔΟΞΑ Βλαχογιαννίου ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΧΑΛΚΙΑ, για παράβαση του άρθρου 26 σε συνδυασμό με το άρθρο 25 του Πειθαρχικού Κώδικα, επέβαλλε την ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για πέντε (5) μήνες. Η ποινή του εν λόγω ποδοσφαιριστή θα εκτιθεί από την επόμενη ημέρα της απόφασης της Π.Ε., θα διακοπεί μετά τον τελευταίο επίσημο αγώνα της ομάδας του κατά την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2014 – 2015 και θα συνεχιστεί η έκτισή της μέχρι και την ολοκλήρωσή της, από την ημέρα του πρώτου επίσημου αγώνα της ομάδας του την ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016 (άρθρο 33, παρ. 4 εδ. β΄ του Πειθαρχικού Κώδικα και άρθρο 6, παρ. 1 του Κ.Α.Π.).