Βαθμολογία

Βενγκέρ: «Είμαι σίγουρος για Γουόλκοτ»

Σίγουρος για την παραμονή του Θίο Γουόλκοτ στην Άρσεναλ εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος προέβλεψε πως ο Άγγλος εξτρέμ θα έχει ένα λαμπρό μέλλον με τη φανέλα των «κανονιέρηδων». «Θα είναι εδώ και του χρόνου» το σχόλιό του για τους Ροσίτσκι, Αρτέτα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ την Αγγλία, ο Γουόλκοτ αναμένεται μέσα στις επόμενες 15 ημέρες να ξεκινήσει συζητήσεις με την Άρσεναλ για την ανανέωση της συνεργασίας τους, η οποία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016.

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ περιμένουν στη… γωνία, για τον 26χρονο άσο, ωστόσο, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν μοιάζει να ανησυχεί με τη φημολογία που θέλει τον παίκτη να αποχωρεί από το Λονδίνο, καθώς όπως δήλωσε, θεωρεί δεδομένη την παραμονή του στους «κανονιέρηδες».

«Ναι είμαι σίγουρος» απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Αλσατός τεχνικός και συνέχισε: «Θεωρώ πως ο Γουόλκοτ έχει ένα λαμπρό μέλλον. Επέστρεψε πριν λίγο καιρό από έναν πολύ δύσκολο τραυματισμό και κάθε εβδομάδα γίνεται καλύτερος. Είναι νέος και πιστεύω πως μπορεί να πετύχει ακόμα πολλά γκολ και να κάνει ρεκόρ με την ποιότητα και την δημιουργικότητα που τον διακρίνει. Θα ήθελα να μείνει στην ομάδα».

Εκτός του Γουόλκοτ, ο Βενγκέρ εμφανίστηκε αισιόδοξος και για ακόμα δύο περιπτώσεις, αυτές των Ροσίτσκι και Αρτέτα, καθώς δήλωσε πως τόσο ο Τσέχος όσο και ο Ισπανός θα φορούν τη φανέλα της ομάδας του και την επόμενη σεζόν.