Βαθμολογία

«Όνειρο η απόκτηση Τουρέ»

Τονίζοντας για ακόμα μία φορά ότι ο Γιάγια Τουρέ αποτελεί παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, ο Αθλητικός Διευθυντής της Ίντερ, Πιέρ Αουζίλιο, σημείωσε πως ο σύλλογος ελπίζει στην απόκτηση του στόχου-«ονείρου» που ονομάζεται Γιάγια Τουρέ.  

Το μέλλον του Ιβοριανού στη Μάντσεστερ Σίτι παραμένει άγνωστο, την ώρα που οι πρώτες φήμες περί αποχώρησής του το ερχόμενο καλοκαίρι, έχουν κάνει για τα καλά την εμφάνισή τους.

Οι «νερατζούρι» είναι ένας από τους πιθανούς προορισμούς του παίκτη, με την Αθλητικό Διευθυντή του συλλόγου, Πιέρο Αουζίλιο, να μιλάει για το «όνειρό» τους. «Μέχρι στιγμής είναι απλά ένα όνειρο. Έιναι καλό να έχουμε νεαρούς παίκτες και να τους καλλιεργούμε. Αλλά κοιτάμε να φτιάξουμε κάτι σοβαρό και σημαντικό για το μέλλον», δήλωσε αρχικά.

«Θέλουμε να χτίσουμε κάτι που γίνεται πραγματικότητα. Θα μπορούσε να ήταν ο Τουρέ αν θέλει να παίξει σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Αλλά είναι παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, είναι σε έναν πολύ δυνατό σύλλογο που δεν έχει πρόθεση να αφήσει έναν παίκτη τέτοιου βεληνεκούς», προσέθεσε.