Βαθμολογία

Φαν Χάαλ: «Δουλεύουμε τις μεταγραφές απ’τον Ιανουάριο»!

Να πως εξηγείται η αποχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη μεταγραφική περίοδο. Προτίμησε να μη δαπανήσει υπέρογκα ποσά τον Ιανουάριο, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για τις «δυνατές» προσθήκες ενόψει καλοκαιριού! Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Λουίς Φαν Χάαλ!  

Με εξαίρεση την προσθήκη, ως ελεύθερου, του Βίκτορ Βαλντές, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν ήταν ενεργητικοί την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Όχι απαραίτητα επειδή δεν προέκυψαν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ή οι άνθρωποι της ομάδας δεν το «κυνήγησαν» όπως έπρεπε. Σύμφωνα με τον Ολλανδό προπονητή, όλοι έριξαν το βάρος στην προετοιμασία των αφίξεων του καλοκαιριού.

«Ξεκινήσαμε από τον Ιανουάριο συζητήσεις για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Εδώ και τρεις- τέσσερις μήνες δεν συζητούμε μόνο για την προετοιμασία του καλοκαιριού στις ΗΠΑ, αλλά και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε για τους ποδοσφαιριστές που θα έχουμε του χρόνου. Έχουμε στο μυαλό μας όλο αυτό το διάστημα το σκάουτινγκ μεταγραφικών στόχων, αλλά και των πολλών ποδοσφαιριστών μας που αγωνίζονται δανεικοί. Ο όγκος δουλειάς μας δηλαδή είναι μεγάλος», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος κόουτς.

Όπως είναι λογικό, δεν μίλησε με ονόματα, αν και οι φήμες δίνουν και παίρνουν από τις αρχές του νέου χρόνου. Θα είναι ο Μπέιλ; Ο Κλάιν, ο Στρούτμαν, ο Ντεπάι, ο Καβάνι; Κανείς από αυτούς; Υπομονή λίγους μήνες ακόμα.