Βαθμολογία

Τέλος η σεζόν για Μόουζες

Ο Βίκτορ Μόουζες δεν θα μπορέσει να ξαναπροσφέρει τις υπηρεσίες του στην Στόουκ τη φετινή χρονιά, την ώρα που ο σύλλογος ετοιμάζεται να κάνει μόνιμη την μεταγραφή του από την Τσέλσι.  

Ο Νιγηριανός τραυματίστηκε στην ισοπαλία (1-1) των «πότερς» με την Γουέστ Χαμ και φαντάζει σχεδόν απίθανο να καταφέρει να μπει και πάλι σε κανονικό πρόγραμμα.

Εικάζεται όμως πως ίσως το κεφάλαιό του εκεί να μην έχει κλείσει, αφού ο σύλλογος αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή μετά από το επιτυχημένο πέρασμά του στο «Μπριτάνια» όσο αγωνίστηκε.

«Κατά πάσα πιθανότητα η σεζόν του Βίκτορ τελείωσε. Ίσως επιστρέψει, αλλά για την ώρα πιστεύουμε πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί. Είναι κρίμα γιατί τα πήγαινε τόσο καλά από την ώρα που ήρθε σε εμάς.

Έκανε την διαφορά στην αρχή της σεζόν. Στην συνέχεια δυστυχώς είχε μερικούς σοβαρούς τραυματισμούς που τον κράτησαν πίσω και στο τέλος δεν μπορεί να τελειώσει κανονικά τη σεζόν μαζί μας» ανέφερε για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του ο Χιουζ.