Βαθμολογία

Έξαλλοι στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Αναλυτικά η ανακοίνωση, η οποία εκδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/4): «Παραμονές του κρίσιμου αγώνα της ομάδας μας με την Λάρισα για την 24η αγωνιστική της football league στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας, είχε οργιάσει η φημολογία πως η ομάδα της Λάρισας θα κερδίσει!

Φημολογία, που όπως γράφτηκε σε ρεπορτάζ εκείνων των ημερών, είχε κάνει έξω φρενών και την διοίκηση της Αναγέννησης και το ποδοσφαιρικό τμήμα που κλήθηκαν μέσα σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος (η ομάδα βρισκόταν σε δύσκολη βαθμολογική θέση και με ήττα σ' αυτό το μάτς θα κινδύνευε άμεσα με υποβιβασμό!) να αποδείξουν προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν είναι "ελέφαντες"!

Οι φήμες αυτές πιστοποιήθηκαν τελικά και με την πρόσφατη αναφορά της UEFA - BFDS που κάνει λόγο για υπερβολικά ισχυρό στοιχηματισμό υπέρ του ότι η Λάρισα θα κέρδιζε τον αγώνα!

Απο ποιούς διοχετεύτηκαν αυτές οι φήμες στον κόσμο και με ποιά αίσθηση προκλήθηκε αυτή η "βεβαιότητα" σε διάφορους κύκλους είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε!

Ηταν οι γνωστοί "παπαγάλοι" που δρούν στο χώρο του ποδοσφαίρου;

Ηταν κάποιοι που ήθελαν να τελειώσει το μάτς με νίκη της Λάρισας και προέβησαν σε ανάλογες ενέργειες ώστε απέκτησαν και σιγουριά που στοιχημάτιζαν κιόλας;

Ο θεός και η ψυχή τους...

Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως η ομάδα μας σε κείνο το μάτς ΚΕΡΔΙΣΕ και έστειλε όλους αυτούς τους "σίγουρους" “άκλαυτους”!

Στον... "κουβά" δηλαδή για να μιλήσουμε και με τη γλώσσα που τους αρέσει!

Το καταπληκτικό όμως στην περίπτωσή μας που φανερώνει και τις στρεβλώσεις που υπάρχουν στο χώρο είναι ότι η Αναγέννηση κλήθηκε έστω και τυπικά σε απολογία στην πειθαρχική επιτροπή να δώσει εξηγήσεις με βάση την αναφορά της UEFA – BFDS.

Δηλαδή να απολογηθεί για ποιό πράγμα;

Γιατί ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ εκείνους που ήταν σίγουροι για την ήττα της ώστε στοιχημάτιζαν κιόλας σ' αυτή και με ένταση;

Υπερασπιζόμαστε και ως φιλοσοφία και ως στάσης ζωής όσοι ασχολούμαστε την Αναγέννηση την προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και της καχυποψίας στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συνεισφέρουμε σ' αυτό με κάθε μας κίνηση με ΔΙΑΡΚΗ και ΤΙΜΙΟ αγώνα.

Και είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε φορέα θα συμβάλλει σοβαρά προς αυτή την κατεύθυνση.

Τέτοιες όμως κινήσεις είναι πραγματικά ακατανόητες!!!

Δηλαδή εδώ κλήθηκε η ομάδα μας να δώσει εξηγήσεις γιατί... κέρδισε κόντρα στις φήμες!!!

Και ρωτάμε;

Αν στράβωνε ο διάολος το πόδι του και έχανε το παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα που έπαιζε την είσοδό της στα πλέϊ όφ τι θα γινόταν;

Πως θα αποδείκνυε ότι αυτό θα οφείλονταν σε αγωνιστικές αιτίες;

Τελικα η ουσία είναι πως η Αναγέννηση τα κατάφερε για άλλη μια φορά!!!

Να αποδείξει δηλαδή ότι οι άνθρωποι που την υπηρετούν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου τα τελευταία ιδιαίτερα χρόνια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ....

Και ειμαστε ΔΙΠΛΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ στην προκειμένη περίπτωση γι' αυτό, γιατί ταυτόχρονα με την ενίσχυση της ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗΣ εικόνας μας, διαψεύσαμε ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ και κείνους που τόλμησαν να θεωρήσουν “σίγουρο” ένα παιχνίδι της ομάδας μας...»