Βαθμολογία

Αγιού: «Τιμή μου να παίξω στην Πρέμιερ»

Ο Αντρέ Αγιού παραδέχτηκε ότι έχει δεχτεί προσφορές από αγγλικούς συλλόγους, κάνοντας λόγο για προσωπική τιμή εάν τελικά αγωνιστεί στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ! Δεν ήθελαν και πολύ, λοιπόν, τα διεθνή Μέσα να επαναφέρουν στην επικαιρότητα το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Άρσεναλ, Νιούκαστλ και Έβερτον.

Ο Γκανέζος επιθετικός αποκάλυψε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί στο Νησί, όμως αρνήθηκε να κατονομάσει τους συλλόγους που τον έχουν προσεγγίσει. Το συμβόλαιο του με τη Μαρσέιγ εκπνέει στο τέλος τα της σεζόν, συνεπώς μπορεί ανά πάσα ώρα να υπογράψει σε άλλη ομάδα!

«Έχω πολλές προτάσεις από διαφορετικές χώρες, όμως θα συζητήσω πρώτα με τη Μαρσέιγ. Θα αποφασίσω σύντομα, κοιτάζοντας τις προσφορές. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στις μέρες μας και θα ήταν τιμή μου να παίξω εκεί», δήλωσε αρχικά ο Γκανέζος άσος και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι έχει ήδη συλλέξει τις πρώτες πληροφορίες για το Νησί:

«Έχω πολλούς φίλους που έπαιξαν εκεί. Οι Ετό, Σονγκ, Νασρί και Μπάρτον μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Πρέμιερ Λιγκ. Δεν μπορώ να σας πω ονόματα, επειδή δεσμεύομαι στη Μαρσέιγ, όμως πράγματι υπάρχει επαφή με ορισμένους συλλόγους».