Βαθμολογία

Μπεντεκέ: «50-50 με Λίβερπουλ»

Κάθε άλλο παρά καταδικασμένη θεωρεί την Άστον Βίλα ο Κριστιάν Μπεντεκέ ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου με αντίπαλο τη Λίβερπουλ. Αν και αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης (19/4), ο Βέλγος επιθετικός αρνείται να παραδοθεί πριν το παιχνίδι!  

«Αυτό το παιχνίδι είναι το σημαντικότερο στην έως τώρα καριέρα μου. Το ότι έχασα το Μουντιάλ ήταν σκληρό, αλλά πλέον ανήκει στο παρελθόν. Ανυπομονώ για αυτόν τον ημιτελικό. Η Λίβερπουλ διαθέτει πολύ καλή ομάδα, όμως όπως ξέρετε το Κύπελλο είναι μια διαφορετική διοργάνωση. Κατά την άποψή μου, οι πιθανότητες είναι 50-50», ήταν το σχόλιο του νεαρού στράικερ, που πρόσθεσε:

 «Η παρουσία μας στο Γουέμπλεϊ είναι ιδιαίτερη στιγμή. Βρισκόμαστε στον ημιτελικό, ένα βήμα δηλαδή πριν τον τελικό και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

 Πριν το σούπερ ματς με τους «κόκκινους», ωστόσο, υπάρχει αυτό με την ΚΠΡ για το πρωτάθλημα. «Είναι καθοριστικό παιχνίδι. Απέχουμε έξι πόντους από την αντίπαλό μας και αν νικήσουμε θα απομακρυνθούμε περισσότερο. Είναι παρακινδυνευμένο να πούμε ότι εάν πάρουμε το τρίποντο θα μείνουμε στην κατηγορία. Πρέπει να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη σε κάθε ματς».