Βαθμολογία

Αποχώρησε πικραμένος ο Τέλης Γκούμας…

Την παραίτησή του υπέβαλε πριν από λίγες ημέρες ο διοικητικός της ΠΑΕ ΑΕΛ και υπεύθυνος για την ομάδα νέων κάτω των 20 ετών, κ. Τέλης Γκούμας.

Μάλιστα όπως ανέφερε μιλώντας την Τρίτη (14/4) στον OK Radio 104,8 και στην εκπομπή «Στα Δίχτυα της Λάρισας» ο λόγος της αποχώρησής τους ήταν η διαφορά φιλοσοφίας που είχε με τον εκπρόσωπο της μεγαλομετόχου εταιρίας κ. Βαγγέλη Πλεξίδα.

Ο κ. Γκούμας ανέφερε αρχικά πως είναι η δεύτερη φορά που αποχωρεί από την ΠΑΕ σε μικρό χρονικό διάστημα για τον ίδιο λόγο! Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος δεν συμφώνησε με τις τακτικές του κ. Πλεξίδα και γενικά στον τρόπο που χειριζόταν κάποια θέματα αναφορικά με το αύριο της ΑΕΛ...

Αξίζει να αναφέρουμε πως σε ερώτηση για το αν ενημερώθηκε σχετικά με την απόφαση του κ. Πλεξίδα να σταματήσει την ομάδα Νέων είπε πως ότι έμαθε το έμαθε μέσα από τα ΜΜΕ και ο ίδιος αν και ήταν υπεύθυνος δεν τον ενόχλησε ποτέ κανένας!

Επίσης είπε πως ο λόγος που επέστρεψε για δεύτερη φορά ήταν γιατί πίστευε πως κάτι έχει αλλάξει, βλέποντας παράλληλα να μπαίνουν κάποια νέα άτομα στη διοίκηση που ήθελαν να προσφέρουν.

Ο κ. Γκούμας δήλωσε πικραμένος γι’ αυτή την εξέλιξη γιατί όπως είπε τα Χριστούγεννα έφερε και ο ίδιος αρκετά παιδιά και μάλιστα είχε αναλάβει να πληρώνει μαζί με τον κ. Ντελόπουλο αρκετές από τις υποχρεώσεις της ομάδας!

Επίσης έκανε γνωστό πως υπήρχαν κάποια παιδιά που ήταν εκτός νομού και αναγκαστικά υπήρχαν και επιπλέον έξοδα (σπίτια – διατροφές κλπ). Είναι επίσης τόνισε απαράδεκτο να σταματάνε οι προπονήσεις σε μια ομάδα σαν τη νέων της ΑΕΛ από τόσο νωρίς, όταν μιλάμε για το αύριο της ΠΑΕ!

Στο φινάλε της κουβέντας ανέφερε πως δεν θα ξανά εμπλακεί με την ΑΕΛ όσο υπάρχει το συγκεκριμένο ιδιοκτησιακό καθεστώς ενώ τόνισε πως η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει τις δυνατότητες να βγει στην Σούπερ Λίγκα κάτι που το εύχεται ολόψυχα.