Βαθμολογία

«Στοπ» από Ρεάλ σε Μαν. Γιουνάιτεντ για Μπέιλ

Τέλος στα όνειρα των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε ο Ζινεντίν Ζιντάν με δηλώσεις του. 

«Η Ρεάλ Μαδρίτης αγοράζει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Δεν τους πουλάει», με αυτήν του την ατάκα ο Ζινεντίν Ζιντάν έκοψε τον… βήχα των ιθυνόντων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο τεχνικός της β’ ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης και πρώην βοηθός του Κάρλο Αντσελότι μίλησε στη Daily Mirror και τόνισε ότι δεν σκοπεύουν οι «μερένχες» να παραχωρήσουν στον Ουαλό εξτρέμ.

«Είναι φυσιολογικό να ενδιαφέρονται άλλοι σύλλογοι για την απόκτηση του. Θα βελτίωνε κάθε ομάδα στον κόσμο. Ωστόσο, ο πρόεδρος έχει πει ότι δεν είναι προς πώληση και για αυτό δεν παραχωρείται», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ήταν σημαντικό κομμάτι των επιτυχιών μας πέρυσι. Ειδικά στο Champions League και καθώς στοχεύουμε στο να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, πιστεύω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο και πάλι».

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει 27 συμμετοχές τη φετινή σεζόν (με 17 γκολ), επτά στο Τσάμπιονς Λιγκ (δύο γκολ), δύο στο Κύπελλο, δύο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (δύο γκολ), δύο στο Κύπελλο Ισπανίας.