Βαθμολογία

Μένει μόνο με μείωση

Διάθεση να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Τσίμο Ναβάρο δείχνουν στην Καλλονή, αλλά πρόκειται να του προτείνουν μείωση αποδοχών. Δύσκολη η περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου. 

Η Καλλονή έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή της στη Super League, έχοντας 40 βαθμούς και απέχοντας έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη τέσσερις στροφές πριν το τέλος. Θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα για να πέσει η ομάδα της Μυτιλήνης και αυτό το… μαξιλαράκι δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους του συλλόγου να κάνουν ξεκινήσουν το «χτίσιμο» για την επόμενη σεζόν, ξεκινώντας από το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων.

Τρεις περιπτώσεις που αναμένεται να απασχολήσουν αυτές τις μέρες είναι των Ναβάρο, Πετρόπουλου και Γιορέντε.

Υπάρχει διάθεση να παραμείνουν και οι τρεις, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον ερχόμενο Ιούνιο. Πάντως, οι τρεις υποθέσεις διαφέρουν. Στον πρώτο αναμένεται να προταθεί ανανέωση συμβολαίου, αλλά με μειωμένες αποδοχές. Πρόκειται για παίκτη που έχει κάνει γεμάτη σεζόν, μετρώντας 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο.

Τα πράγματα δεν είναι απλά και εύκολα για τον Έλληνα φορ. Τους χρωστάει χρήματα η ομάδα της Μυτιλήνης, που τον απέκτησε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ είχε μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ.

Θέλουν να κρατήσουν και τον έτερο Ισπανό στην Καλλονή, αλλά δεν φαίνεται να έχει προχωρήσει το θέμα του 29χρονου μπακ-χαφ.