Βαθμολογία

Επιστροφή στις προπονήσεις με…φιλικό!

Η νίκη της ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο επί του Ηρακλή έδωσε την ευκαιρία στην «Βασίλισσα» να διεκδικήσει ένα εισιτήριο μέσα από τα πλέι οφ για την Σούπερ Λίγκα.

Μετά την τριήμερη άδεια ξεκούρασης που έδωσε στους παίκτες του ο Σούλης Παπαδόπουλος την Δευτέρα επανήλθαν στις προπονήσεις. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ θα κάνει μία μίνι προετοιμασία και θα περιμένει να πραγματοποιηθεί η κλήρωση ώστε να έχει και ένα ευνοϊκό πρόγραμμα.

Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες πλην του Δεληζήση που είναι τιμωρημένος για την πρεμιέρα των πλέι οφ είναι στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου που την Παρασκευή θα δει και την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών σε φιλικό παιχνίδι στο Αιγίνιο με αντίπαλο τον Αιγινιακό (4.30 μ.μ.).

Την Τρίτη (14/4) και την Τετάρτη (15/4) οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνουν στο Αλκαζάρ. Εν τω μεταξύ αυτή τη βδομάδα λογικά θα ξεκαθαρίσει και η έδρα της ΑΕΛ για τα πλέι οφ δηλαδή αν η ομάδα παραμείνει στο Αλκαζάρ ή μετακομίσει στο Ael Fc Arena.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήσης Ντελόπουλος εγγυήθηκε την πληρωμή 50.000 ευρώ στη «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» που ζητήθηκε ως μίνιμουμ ποσό για τη συμμετοχή της ομάδας.