Βαθμολογία

Πελεγκρίνι: «Δεν καταλαβαίνω»

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έμεινε με την απορία μετά το τέλος του ντέρμπι του Μάντσεστερ ρίχνοντας ευθύνες στους παίκτες του, αναφέροντας πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο η εμφάνισή τους μετά το 20λεπτο σταμάτησε να είναι στα ίδια επίπεδα.  

«Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη ομάδα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και στο πρώτο 20λεπτο θα μπορούσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Μετά το δεύτερο γκολ χάσαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και η Γιουνάιτεντ σκόραρε περισσότερα τέρματα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί μια ομάδα παίζει καλά μόνο στα πρώτα 20 λεπτά. Κυριαρχήσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και κρατήσαμε την μπάλα. Στο 1-1 η Γιουνάιτεντ άρχισε να μεγαλώνει μέσα στο γήπεδο. Το τρίτο γκολ τους, τους έδωσε την εμπιστοσύνη να κάνουν ό,τι δεν έκαναν πριν. Δεν είναι απλώς ένα πρόβλημα. Η ίδια ομάδα έπαιζε καλά για 20 λεπτά. Ίσως οφείλεται στην έλειψη κλάσης. Δεν ξέρω.

Είναι πολύ δύσκολο να είσαι στην τέταρτη θέση. Έχουμε δύσκολες ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ. Είμαστε πίσω με τέσσερις βαθμούς από την Γιουνάιτεντ και πέντε από την Άρσεναλ. Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για τον σύλλογο, για μένα, για τους παίκτες, είναι σημαντικό να πάρουμε μία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε ακόμη έξι παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε. Ήμασταν δεύτεροι όλη τη σεζόν. Έχουμε ακόμη έξι παιχνίδια»σχολίασε ο Χιλιανός κόουτς.