Βαθμολογία

Μουρίνιο: «Ο τίτλος είναι ένα βήμα πιο κοντά»

Πιο κοντά στον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται η Τσέλσι μετά τη νίκη κόντρα στην ΚΠΡ σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, που μετά το τέλος του ματς έβγαλε το κομπιουτεράκι.

«Ο τίτλος είναι ένα βήμα πιο κοντά. Χρειαζόμαστε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, οπότε η κατάστασή μας είναι καλή. Τα πρωταθλήματα είναι απλά μαθηματικά.

Πλέον έχουμε ένα λιγότερο παιχνίδι για να κερδίσουμε και αυτό είναι σημαντικό βήμα μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι. Στόχος μας στο ματς ήταν να έχουμε τον έλεγχο και να μην επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να σκοράρουν. Είναι μια ομάδα που μπορεί να το κάνει, έχοντας επικίνδυνους παίκτες στην επίθεση.

Μείναμε ήρεμοι αγωνιζόμενοι κόντρα σε μια ομάδα που είναι πολύ καλά οργανωμένη στην άμυνα. Κάνανε φανταστική δουλειά προσπαθώντας να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Κατά την διάρκεια της σεζόν υπάρχουν αυτές οι στιγμές που χάνεις βαθμούς στο τέλος του ματς. Σήμερα όμως κερδίσαμε δύο έξτρα βαθμούς στα τελευταία δύο λεπτά. Είναι δύσκολο να σκοράρεις σε αυτή την έδρα, οπότε ήταν εξίσου σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ» ανέφερε ο Πορτογάλος.