Βαθμολογία

Στάριτζ: «Του χρόνου για τίτλο»

Τις βάσεις για να μπορέσει η Λίβερπουλ να διεκδικήσει τον τίτλο και να φτάσει επιτέλους στην εκπλήρωση του ονείρου, θα πρέπει να βάλει η ομάδα μέσα στο καλοκαίρι, όπως τόνισε ο Ντάνιελ Στάριτζ. «Έχουμε μπροστά μας εννέα τελικούς» είπε για τα ματς που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.  

Ο Άγγλος επιθετικός που φέτος ανέβηκε τον δικό του Γολγοθά, χάνοντας το πρώτο μισό της σεζόν με συνεχή μυϊκά προβλήματα, θέλει να δει τους «κόκκινους» να πρωταγωνιστούν και παραδέχεται πως η φετινή χρονιά δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι, όταν με τον Λουίς Σουάρες είχε καταφέρει ο σύλλογος να φτάσει κοντά στην πηγή.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο στόχος για την επόμενη σεζόν θα πρέπει να είναι ο τίτλος, ενώ, ξεκαθάρισε πως μαζί με τα δύο παιχνίδια στο Κύπελλο, τα εννέα ματς που απομένουν για τη Λίβερπουλ είναι όλα σαν τελικοί.

«Ξέρουμε ότι φέτος δεν έχουμε φτάσει στα περσινά επίπεδα και πλέον στοχεύουμε να παίξουμε όσο γίνεται καλύτερα στα εναπομείναντα παιχνίδια, ενώ και του χρόνου θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και να διεκδικήσουμε τον τίτλο, όχι απλά να μπούμε στην πρώτη τετράδα. Φέτος όλα είναι πιθανά για την τετράδα, όμως, την επόμενη σεζόν πρέπει να κάνουμε καλύτερο ξεκίνημα από αυτό που κάναμε φέτος και να παλέψουμε για να μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή. Καθένα από τα παιχνίδια που μας απομένουν, μαζί με τα δύο του Κυπέλλου, είναι πλέον τελικοί για εμάς».