Βαθμολογία

Άντβοκατ: «Χάσαμε τα πάντα σε δέκα λεπτά»

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας έκρινε ολόκληρη την αναμέτρηση, όπως ορθά υποστήριξε ο Ντικ Άντβοκατ μετά το βαρύ 4-1 για τη Σάντερλαντ.  

Ο κόουτς των «μαυρόγατων» τόνισε πως η εμφάνιση της ομάδας του δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτή που θα περίμενε μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τη Νιούκαστλ, ενώ θέλησε να φανεί αισιόδοξος λέγοντας πως ακόμα η Σάντερλαντ έχει την τύχη στα χέρια της για τη σωτηρία.

«Δεν περίμενα αυτή την εμφάνιση μετά το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ. Δουλέψαμε πολύ ολόκληρη την εβδομάδα και είχαμε αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη στο ντέρμπι. Κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά χάσαμε τα πάντα μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά της επανάληψης.

Δεν μπορούσαμε να συμβαδίσουμε με τον ρυθμό που έδινε η Πάλας στο ματς, όμως δεν θα ρίξω ευθύνες στους παίκτες. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Έχουμε ακόμα έξι παιχνίδια και όλα είναι στο χέρι μας. Η αλήθεια όμως είναι πως όταν έχεις ανάγκη από βαθμούς, απαγορεύεται να χάνεις 4-1 από την Κρίσταλ Πάλας στο γήπεδό σου...» ανέφερε ο Άντβοκατ.