Βαθμολογία

Φαν Χάαλ: «Περισσότερ φόβο με Βίλα, παρά με Σίτι»

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κέρδισε σχετικά εύκολα την Άστον Βίλα την περασμένη αγωνιστική με 3-1, ωστόσο ο Λουίς Φαν Χάαλ σημείωσε πως ο φόβος για το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μεγαλύτερος από αυτόν που έχει για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στη συμπολίτισσα Σίτι.  

Τους λόγους που φοβόταν περισσότερο το ματς με την Άστον Βίλα (νίκη με 3-1), παρά το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, εξήγησε ο Λουίς Φαν Χάαλ. Ο Ολλανδός τεχνικός στάθηκε στην αμυντική συμπεριφορά των «χωριτών», επισημαίνοντας πως οι «πολίτες» δεν αναμένεται να «κλειστούν».

«Είχα περισσότερο φόβο με την Άστον Βίλα, παρά ότι έχω για την Μάντσεστερ Σίτι. Η Άστον Βίλα ήταν πολύ αμυντική. Δεν περιμένω από τη Μάντσεστερ Σίτι να παίξει τόσο αμυντικά όσο με την Άστον Βίλα. Μετά χρειάζεται πολύ συγκέντρωση και προσοχή στην άμυνά μας», δήλωσε αρχικά

«Σε μία μακρυνή μπαλιά είναι πάντα δύσκολο να αμυνθείς. Αλλά κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, δεν περιμένω μεγάλες μπαλιές. Είναι άλλο παιχνίδι και γι' αυτό έχω λιγότερο φόβο κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, παρά το γεγονός ότι έχουμε χάσει από αυτούςστο τελευταίο μας παιχνίδι με 1-0», συμπλήρωσε.