Βαθμολογία

Φαν Χάαλ: «Όνειρο η νίκη και η 3η θέση»!

Με μία σκέψη κοιμάται και ξυπνάει ο Λουίς Φαν Χάαλ. Να δει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να θριαμβεύει στο ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Σίτι την ερχόμενη Κυριακή και να αποκτά ξεκάθαρο προβάδισμα για το τελικό πλασάρισμά της στην πρώτη τριάδα της Πρέμιερ Λιγκ!  

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων»  αναφέρθηκε στα βαθμολογικά οφέλη που θα έχει η ομάδα του σε περίπτωση νίκης, ενώ αποκάλυψε πως κανείς δεν περίμενε πριν την έναρξη της σεζόν ότι θα μαχόταν στα ίσα για την κατάληψη της 3ης θέσης.

«Λέω πάντα πως σε τέτοιου είδους παιχνίδια θα πρέπει να κοντρολάρεις το θυμό και την επιθετικότητά σου. Στο ματς του Νοεμβρίου δεν το κάναμε και νομίζω ότι πήραμε το μάθημά μας. Ονειρεύομαι τη νίκη, όπως και κάθε παίκτης. Θέλουμε τη νίκη, η οποία παράλληλα θα μας βοηθήσει και στη βαθμολογία», τόνισε αρχικά ο Ολλανδός προπονητής και πρόσθεσε:

«Πλέον, ο στόχος της 3ης θέσης είναι εφικτός. Πριν λίγους μήνες κανείς δεν το περίμενε αυτό, εκτός από εμένα. Η 3η θέση είναι καλή γιατί εξασφαλίζει την απευθείας συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν τα καταφέρουμε θα τα έχουμε πάει καλύτερα από ότι υπολογίζαμε στην αρχή της περιόδου, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας».