Βαθμολογία

Στάριτζ: «Μακάρι να συνεχίσει εδώ ο Στέρλινγκ»!

Δεν είναι μόνοι οπαδοί που αγωνιούν για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων της Λίβερπουλ με τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ντάνιελ Στάριτζ να εκφράσει δημοσίως την επιθυμία του να παραμείνει συμπαίκτης με τον νεαρό μεσοεπιθετικό, επισημαίνοντας παράλληλα πως ό,τι και αν τελικά αποφασίσει, θα είναι δίπλα του!  

«Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει ο Ραχίμ. Είναι σημαντικό, όμως, να συνεχίζει να παίζει. Για όσο καιρό αγωνίζεται βασικός, θα είναι χαρούμενος. Ελπίζω να μείνει στην ομάδα. Είναι σημαντικό για όλους να μπορούν να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Αυτό δεν αφορά μόνο τον Ραχίμ, αλλά όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Όποια απόφαση και αν πάρει θα είμαι 100% μαζί του», ήταν τα λόγια του διεθνούς φορ.

Η κουβέντα στη συνέχεια πήγε στην αγωνιστική του κατάσταση, μετά τους σοβαρούς και πολύμηνους τραυματισμούς που αντιμετώπισε φέτος, με τον ίδιο να ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται χρόνος για να παρουσιάσει ξανά τον καλό εαυτό: «Μου πήρε καιρό να επανέλθω. Δεν είναι εύκολο σε ένα πρωτάθλημα όπως η Πρέμιερ Λιγκ να μπεις αμέσως στο ρυθμό και να επανέλθεις στην προηγούμενη κατάστασή σου. Γενικά ήταν μια δύσκολη περίοδος με τραυματισμούς, όμως θα επιστρέψω δυνατός και ακριβώς έτσι όπως ήμουν πριν. Ξέρω ότι αυτό θα πάρει χρόνο, δεν μπορεί να γίνει σε μία νύχτα. Ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν. Την επόμενη χρονιά θα είναι έτοιμος, στην κατάσταση που ήμουν πριν»!