Βαθμολογία

Μπλεξίματα με τον νόμο παίκτης της Τσέλσι

Στη σύλληψη του νεαρού αμυντικού της Τσέλσι και δανεικού στην Φίτεσε, Γουάλας, προχώρησαν οι αρχές της Ολλανδίας, θεωρώντας τον ύποπτο για σεξουαλική βία!  

Ο 20χρονος αμυντικός αποκλείστηκε από την αποστολή της ολλανδικής ομάδας για το παιχνίδι με την Εξέλσιορ, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο από τους διοικούντες. Κανείς πάντως, ούτε οι άνθρωποι της Φίτεσε ούτε οι αστυνομικές Αρχές, αποκάλυψαν λεπτομέρειες του συμβάντος στο Άρνεμ!

«Η ομάδα αποφάσισε τον αποκλεισμό του Γουάλας από την αποστολή του επόμενου αγώνα, αλλά και την ύψιστη οικονομική του τιμωρία», ανέφερε ο ολλανδικός σύλλογος.

Χωρίς αποκαλύψεις και η τοποθέτηση των Αρχών του Άρμεν: «Ακόμα δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί ακριβώς. Θα ερευνήσουμε την υπόθεση. Δεν μπορούμε να το κάνουμε πιο ξεκάθαρο. Μιλάμε για σεξουαλική βία. Ίσως προκύψουν νεότερα εντός της ημέρας».

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ανήκει στους Λονδρέζους από τον Ιανουάριο του 2013, αλλά δεν κατάφερε ούτε φέτος να κερδίσει θέση στα βασικά πλάνα του Μουρίνιο. Την τελευταία διετία έχει παραχωρηθεί δανεικός σε Φλουμινένσε, Ίντερ και εσχάτως στην Φίτεσε.