Βαθμολογία

Περιμένουν κίνηση στην Καλαμάτα...

Στην Καλαμάτα βρίσκεται από την Μεγάλη Τετάρτη ο Χρήστος Βρακάς, ο επιχειρηματίας που σύμφωνα με τον Λυκούργο Γαϊτανάρο ενδιαφέρεται να αναλάβει την διοίκηση της ομάδας.

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για Έλληνα επιχειρηματία από το Χιούστον που έχει φτιάξει κατοικία στην Μεσσηνία, ο οποίος είχε έρθει στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος στο Στάδιο και είχε συναντηθεί με τον Ράλλη. Τότε είχε γνωριστεί με τον πρόεδρο της Καλαμάτας όμως δεν είχε γίνει κουβέντα για να πάρει την ομάδα. Το αν θα κάνει κίνηση τώρα θα φανεί το επόμενο διάστημα.

Όσον αφορά την διοίκηση του Γιώργου Ράλλη, αυτό που λέει ο πρόεδρος της ομάδας και οι συνεργάτες του είναι πως δεν έχουν πρόβλημα να απομακρυνθούν (χωρίς οικονομικές απαιτήσεις), αν υπάρξει επενδυτής που θα είναι σε θέση να οδηγήσει ψηλά την ομάδα.

Αγωνιστικά, οι παίκτες της Καλαμάτας έχουν άδεια από την Μ. Τετάρτη και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την προσεχή Τετάρτη. Στις 19 του μήνα προγραμματίστηκε φιλικό με τον Αίαντα, καθώς τη μέρα αυτή η ομάδα δεν έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα αφού θα κάνει το ρεπό της.

Πηγή: eleftheriaonline